Home

 

 

Welkom op de site van Mansion Music.

CORONACRIS;

Ondanks de coronacrisis is het nog steeds mogelijk om langs te komen voor les, mits u geen symptomen vertoond en de 1,5 meter regel in acht neemt. Wel moet u uw eigen gitaar en toebehoren (capo, plectrum) meenemen en de deur wordt voor u open gedaan (wat een luxe!!) .Of u kunt er voor kiezen om de lessen online te volgen via Skype of Zoom.

Mijn naam is Paul van Grieken en ik ben al meer dan 25 jaar actief met muziek bezig.
Ik heb in die periode in diverse bands gespeeld en heb zo veel podiumervaring en muziekkennis opgedaan. Deze kennis en ervaring gebruik ik bij het geven van de lessen en breng ik over op mijn leerlingen.De stijlen waarin ik les geef zijn o.a. Pop, Funk, ,Blues, Rock, Metal, Jazz ,  Klassiek (notenlezen ) zowel akoestisch als electrisch.  Doordat ik ook veel zangervaring heb, stimuleer ik mijn leerlingen om te gaan zingen tijdens het gitaarspel. Deze keuze laat ik aan de leerling over.

 

Spreekt dit je  aan, lees dan gauw verder op de site en stap in de wondere wereld van het GITAARSPELEN !

Geef een reactie